ХРАНИТЕЛНИ ЕНЗИМИ (Липсващата връзка към блестящото здраве) - Д-р Хъмбърт Сантило - МОНТ ООД - Издателство / Печат (Колекция от знания)   
ХРАНИТЕЛНИ ЕНЗИМИ
Липсващата връзка към блестящото здраве
Автор: Д-р Хъмбърт Сантило
Поредица: Колекция от знания
Формат: 20x13
Брой на страници: 104
ISBN:9789548055048
Цена: 7.00 лв.
Поръчай от книжарница
     Хранителни ензими е кратко практическо ръководство, в което се обяснява защо хранителните ензими са толкова важни, как действат, колко ползотворни са правилните ензимни добавки. Посочва се защо се нуждаем от хранителни ензими и кои от тях са необходими за особените нужди на човека. Информацията в книгата е пробив в сферата на храненето и здравната грижа.

     Знаете ли, че тялото не може да прави нищо без ензимите? Всички метаболитни функции искат помощ от тези "биологични работни единици". Нивата на ензимите, особено в имунната ни система, са силно изчерпани заради прекалената консумация на обработени и готвени храни, и заради стреса, замърсителите на околната среда и други негативни фактори в живота ни.

     Ако се интересувате от дълголетието, жизнеността, страхотното здраве, преодоля- ването на някои болести или намаляване на теглото ви, тази книга ще ви заинтригува.