ВАШЕТО ТЯЛО МОЖЕ ДА ГОВОРИ (Как да използвате обикновено тестване на мускулите, за да разберете какво знае вашето тяло и от какво се нуждае то) - Сюзън Леви и Карол Лер - МОНТ ООД - Издателство / Печат (Бестселъри)   
ВАШЕТО ТЯЛО МОЖЕ ДА ГОВОРИ
Как да използвате обикновено тестване на мускулите, за да разберете какво знае вашето тяло и от какво се нуждае то
Автори: Сюзън Леви и Карол Лер
Поредица: Бестселъри
Формат: 23x16
Брой на страници: 368
ISBN: 9789548055109
Цена: 18.00 лв.
Поръчай от книжарница
     Най-напредналото средство в света за диагностициране на здравето е във вашите ръце... Вашето собствено тяло може да "говори", казвайки ви какво знае и от какво се нуждае, за да бъде здраво и да се чувства добре.
     Прост метод на енергийно мускулно тестване може да ви помогне да разкодирате симптомите и да разберете навреме предупредителните знаци за дисфункция на тялото... ежедневно – много преди живото- застрашаващата болест да се е развила.
* * *
     "Няма съмнение, това е класика... предназначена да се превърне в една от великите книги за справка за здравето през модерните времена. Силно я препоръчвам."
Джон А. Амаро, Доктор по хиропрактика,
Дипломант по акупунктура,
Международна академия по клинична акупунктура, Председател.

     "Тези обикновени процедури за тестване... могат лесно да бъдат изпълнени от всеки. Книгата дава надежда и просветление за това, какво може да се направи за мистериозните симптоми, които нямат "патологична база".