ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ - Д-р Викери и Д-р Фрайс - МОНТ ООД - Издателство / Печат (Бестселъри)   
ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ
Пълен илюстрован наръчник за самостоятелна медицинска грижа
Автори: Д-р Викери и Д-р Фрайс
Поредица: Бестселъри
Формат: 23x16
Брой на страници: 400
ISBN:9789548055055
Цена: 17.00 лв.
Поръчай от книжарница
 
и ще намерите пълно обяснение на вероятни причини за него и как бихте могли да облекчите този проблем в домашни условия. Диаграмите ще ви помогнат да разпознаете проблемите и в много случаи да ги излекувате бързо и лесно. Лесните за следване схеми с решения ще ви посочат точно кога да се посъветвате с лекар. Този отличен наръчник включва и някои непредвидени случаи, посочва как да избегнем здравословни проблеми, изброява 20-те неща, които всеки трябва да има в домашната си аптечка и дава насоки как най-добре да контактувате с вашия лекар.
     Изчерпателен и модернизиран с най-нова медицинска информация и съвети, наръчникът Грижете се за себе си принадлежи към всеки дом.
     Д-р Доналд М. Викери е помогнал за развитието на първите медицински таблици с решения за не-лекари. Понастоящем той ръководи Health Decisions International, създавайки нови начини за предоставяне на медицинска информация на хората.
     Д-р Джеймс Ф. Фрайс, професор в Станфордския медицински колеж, създава първата схема с решения за диагнози стъпка по стъпка.