ДОБРО ХРАНЕНЕ ЗА ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ (Наръчник за храна, диета и хранене) - Д-р Андрю Уейл - МОНТ ООД - Издателство / Печат (Бестселъри)   
ДОБРО ХРАНЕНЕ ЗА ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ
Наръчник за храна, диета и хранене
Автор: Д-р Андрю Уейл
Поредица: Бестселъри
Формат: 23.5x16.5
Брой на страници: 304
ISBN: 9789548055178
Цена: 18.00 лв.
Поръчай от книжарница
     Представени са диетични съвети за редица често срещани болестни състояния, сред които астма, алергии, сърдечна болест, мигрена и проблеми на щитовидната жлеза.
     Д-р Уейл ни насочва да четем етикетите на всички хранителни продукти и така да станем по-мъдри потребители. Той изяснява как една оптимална диета може да задоволи основните нужди на тялото и да засили защитите и механизмите за оздравяване на тялото. И винаги подчертава, че добрата храна и доброто чувство, което тя поражда на масата, е не само удоволствие, но и необходимост за нашето добро състояние. Така че здравословното хранене означава и хранене за удоволствие.
     Това е една много практична и вдъхновяваща книга за храна, диета и хранене, която призовава за промяна към по-добро и по-здравословно хранене.
     Андрю Уейл, доктор по медицина, е завършил Харвардския колеж и Харвардското медицинско училище, клиничен професор по медицина към Университета на Аризона и директор на Програмата по интегративна медицина. Основател е на Фондацията за интегративна медицина в Тускон, Аризона, и главен редактор на "Попитайте д-р Уейл", уеб сайт (www.drweil.com).