ДОБРО ХРАНЕНЕ ЗА ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ (Наръчник за храна, диета и хранене) - Д-р Андрю Уейл - МОНТ ООД - Издателство / Печат (Бестселъри)   
ДОБРО ХРАНЕНЕ ЗА ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ
Наръчник за храна, диета и хранене
Автор: Д-р Андрю Уейл
Поредица: Бестселъри
Формат: 23.5x16.5
Брой на страници: 304
ISBN: 9789548055178
Цена: 18.00 лв.
Поръчай от книжарница
     Това е книга за доброто хранене и здраве от д-р Андрю Уейл, брилянтният иновативен и многоуважаван доктор, който има голям принос за трансформирането на начина, по който американците гледат на здравето си.
     Сега д-р Уейл – чиито бестселъри Спонтанно изцеление и Осем седмици за перфектно здраве ни накараха да осъзнаем способността на тялото да се лекува само – ни предлага програма за подобряване на състоянието ни като избираме правилно как и какво да ядем.
     Той ни предоставя всички основни факти за човешкото хранене. Тук е всичко, което трябва да знаем за мазнините, протеините, въглехидратите, минералите и витамините и тяхното отражение върху нашето здраве.
     В сърцето на тази книга той представя в ясни детайли неговата препоръчителна ПЕРФЕКТНА ДИЕТА, включително пълни седмични менюта, както за вкъщи, така и за в ресторанти.
     Направен е анализ на известни диети. Какво не знаем за диетата на Аткинс? Какво предлага диетата Монтиняк? Новост ли е диетата "Зоната"?