Ивет Редмънд - МОНТ ООД - Издателство / Печат (Автори)   
Ивет Редмънд

     "Ивет Редмънд ще ви даде рецепта, за да приготвите перфектния "кейк на красотата" – от основните съставки до глазурата, дори как да го поднесете! Тя е съвършеният "специалист", който ще ви преведе през целия процес.
     Срещнахме се за първи път, когато я взех да работи като модел. Ивет беше едно от първите момичета, които представих в Сторм. Кариерата й на модел беше изключително успешна, но по-късно тя се преквалифицира като професионален гримьор и специалист по холистична терапия. Ние винаги сме поддържали връзка и за мен беше удоволствие да стана свидетел, как всички онези качества, които направиха Ивет успешен модел, й помогнаха да успее и в новата си кариера – комбинация от професионализъм и ентусиазъм, които са една от тайните съставки на нейния "кейк на красотата".
     Ивет е интелигентна, ентусиазирана, жизнерадостна и вдъхновяваща личност. Всички тези качества тя внася в настоящата завършена и находчива книга-рецепта за един
 
дълготраен и напълно постижим "кейк на красотата". Нейният подход за това, как да изглеждаме и да се чувстваме добре, е ясен и лесен за изпълнение, съветите й са едновременно реални и реалистични – нещо, което трябва да оценим в забързаното ни и напрегнато ежедневие.
     Професионализмът на Ивет като гримьор и опитът й в модната индустрия като модел, придават на тази рецепта някои много "специални съставки", които я правят необходима за всички!"
Сара Дукас
Директор на Сторм Модъл Мениджмънт

Книги:
КРАСОТАТА Как да изглеждате и да се чувствате страхотно